Szolgáltatások

Cégünk szolgáltatásai:

  • Személygépjármű és tehergépjármű gumiszerviz - gumijavítás, gumiértékesítés (szgk.,tgk., mg.)
  • Felnijavítás és forgalmazás minden autótípusra - felnifestés és -javítás (alumínium hegesztés, görgőzés, festés,homokfúvás, polírozás), felnifelújítás CNC esztergálással
  • Szállítószalag-forgalmazás, - javítás, -felújítás, -karbantartás, -végtelenítés
  • Műszaki gumicikk-gyártás
  • Gépjárművek gumialkatrészeinek gyártása és felújítása
  • Gumiabroncs- és keréktárolás

 

Személygépjármű és tehergépjármű gumiszerviz


Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött, színvonalas gumiszerviz szolgáltatásunkkal állunk szíves rendelkezésükre Ügyfeleinknek: egy kézben, egy helyen és azonnal! Jól felszerelt műhellyel, tapasztalt, képzett szakemberekkel komplex, magas szintű szolgáltatásokat nyújtva törekszünk Ügyfeleink igényeit kielégíteni.


gumiszervizForduljon hozzánk bizalommal! Várjuk Önt Jutában, a Hősök tere 1/B alatti szervizünkben!

 

Bármely típusú jármű gumiabroncsainak beszerzését, szerelését, centírozását, javítását vállaljuk, legyen szó személygépjárműről, tehergépkocsiról vagy mezőgazdasági járműről. Műhelyünkben egyszerre két gépjármű számára van beállási lehetőség, ahol négypontos emelővel szakszerűen végezzük munkánkat. A pontos kerékkiegyensúlyozást modern lézeres centírozógépeink teszik lehetővé.

 

Szervizünk a Continental partnereként egy komplett biztosítási szolgáltatáscsomagot ajánl Ügyfelei számára egy garnitúra (4 db) barumsemperit vagy continental személyautó-, kistehergépjármű-gumiabroncs vásárlás esetén, amely 2 teljes éven át védelmet nyújt a használat során keletkezett gumiabroncs-károkra (úgy, mint például a defekt, padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés, szövetszakadás, szándékos rongálás, kiszúrás esetére). Ezen túlmenően assistance szolgáltatást és balesetbiztosítást nyújt Ügyfeleinknek a  Képtalálat a következÅ‘re: „contisafe3” szolgáltatáscsomag. További részletek a https://contisafe3.hu/ oldalon.

 

tpmsAz Európai Unió rendeletének megfelelően a 2014. november 1. után forgalomba hozott új gyártású autók esetén kötelező széria tartozék a TPMS (tire-pressure monitoring system), azaz abroncsnyomás-ellenőrző rendszer. Szervizünk kollégái megfelelő szakképzettséggel rendelkeznek az ilyen gépjárművek szenzorainak beszerzéséhez, szereléséhez és rendelkezésünkre állnak a szükséges diagnosztizáló és programozó eszközök. Emellett szerviz- és pótalkatrészeket is biztosítunk Ügyfeleink számára.

 

Gumi- és keréktárolási szolgáltatásunk keretében gondoskodunk Ügyfeleink használaton kívüli abroncsaik tárolásáról. Raktárunkban – azok állagát megóvva – szakszerűen, 15 és 25 Celsius fok közötti, száraz és sötét, UV sugárzástól mentes helyen tároljuk. Tárolás előtt a kerekeket letisztítjuk, centírozzuk, a megfelelő nyomással ellátjuk és névre szólóan, rendszámmal jelölten elhelyezzük a raktárunkban.

 

tovább a Gumiszerviz oldalra »

 

 

muhely3Felnijavítás és forgalmazás minden autótípusra


A gépjárműtulajdonosoknak a minőségi és a biztonságos közlekedést támogató gumiabroncs mellett az autó megfejelése is fontos, ezért bemutatótermünkben óriási acél- és aluminiumfelni készlettel várjuk Ügyfeleinket, ahol értékesítő kollégáink állnak rendelkezésükre. Továbbá katalógusból igényeikhez igazodva bármilyen méretű és típusú felnit beszerzünk.


Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az alufelnik javításában legyen szó véletlen patkázás, kátyú okozta vagy karambol következtében bekövetkezett sérülésről. A sérült felni rezonanciája káros hatással van a futómű szerkezetére ezért  megváltozik a gépjármű úttartása  és kormányzása is  zavaró illetve szokatlan lehet. Az alufelni perem sérülése következtében a keréknyomás rövid idő alatt  lecsökkenhet. Cégünk gyorsan és szakszerűen javítja meg a sérült alufelni hibáit. Szolgáltatásaink: aluhegesztés, egyengetés, görgőzés, festés, homokfújás, porfestés, polírozás.

 

 

 

Szállítószalag-forgalmazás és -javítás

 

szallitoszalagSzolgáltatásunkkal országosan vagyunk jelen a hazai piacon. Vállaljuk mobil- és beépített szállítószalagok hevedereinek (gumi ill. műanyag hevederek) végtelenítését, gyártását és javítását. Forgalmazunk, felújítunk, javítunk számtalan típusú szállítószalagot.

 

Cégünk külön hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk beépített kereskedelmi alkatrészek minőségi termékeket gyártó beszállítóktól származzanak, amelyek hosszú időn keresztül képesek kiszolgálni Megrendelőink igényeit. Egyedi igények esetén saját gyártmányú alkatrészekkel - kitámasztó kerék, borda, görgő stb. - felújítjuk, javítjuk megrendelőink szállítószalagjait. A cég szakmai munkájában résztvevő kollégák több éves tapasztalattal rendelkeznek az említett szakterületen.

 

tovább a Szállítószalag javítás oldalra »

 

 

Műszaki gumicikk-gyártás, gépjárművek gumialkatrészeinek gyártása és felújítása


szallito2

Cégünk óriási tapasztalattal rendelkezik a gépalkatrészként, épületelemként alkalmazható gumialkatrészek előállításában. Gumialkatrészeket illetve gumi-fém alkatrészeket gyártunk a nagy tömegűtől az egyedi darabokig hozott minta alapján.

 

A sütőszerszámot vagy megrendelőink biztosítják, vagy amennyiben új alkatrészről van szó vállaljuk az ahhoz tartozó szerszám elkészítését. Legyen szó „O” gyűrűről, gumiütközőről, porvédő gumiharangról, tömítésekről, rezgéscsillapítóról, gumibakról vagy szállítóheveder-tartozékokról. Gyártunk autó gumialkatrészeket a Hardy-tárcsától a kuplunggumin át a szilent blokkig.

 

Hozott minta alapján számos gumi alapanyagú autóalkatrészt legyártunk (mezőgazdasági járművek, szériaautók, veteránautók).

3 nagyteljesítményű vulkanizáló présgéppel és 1 hengerszékkel dolgozunk.

 

tovább a Műszaki gumigyártás oldalra »

AJÁNLOTT MÁRKÁINK FELSŐ, KÖZÉP ÉS ALSÓ ÁRKATEGÓRIÁBAN