Gumiszerviz

 

Személygépjármű és tehergépjármű gumiszerviz


Több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött, színvonalas gumiszerviz szolgáltatásunkkal állunk szíves rendelkezésükre Ügyfeleinknek: egy kézben, egy helyen és azonnal! Jól felszerelt műhellyel, tapasztalt, képzett szakemberekkel komplex, magas szintű szolgáltatásokat nyújtva törekszünk Ügyfeleink igényeit kielégíteni.


gumiszervizForduljon hozzánk bizalommal! Várjuk Önt Jutában, a Hősök tere 1/B alatti szervizünkben!


Bármely típusú jármű gumiabroncsainak beszerzését, szerelését, centírozását, javítását vállaljuk, legyen szó személygépjárműről, tehergépkocsiról vagy mezőgazdasági járműről. Műhelyünkben egyszerre két gépjármű számára van beállási lehetőség, ahol négypontos emelővel szakszerűen végezzük munkánkat. A pontos kerékkiegyensúlyozást modern lézeres centírozógépeink teszik lehetővé.

 

Szervizünk a PneusExpert partnereként ContiSafe3 szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára egy garnitúra (4 db) barumsemperit vagy continental személyautó-gumiabroncs vásárlás esetén, amely 2 teljes éven át védelmet nyújt a használat során keletkezett gumiabroncs-károkra, mint például a defekt, padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés (szövetszakadás), szándékos rongálás, kiszúrás.

 

 

muhely

 

 

Az Európai Unió rendeletének megfelelően a 2014. november 1. után forgalomba hozott új gyártású autók esetén kötelező széria tartozék a TPMS (tire-pressure monitoring system), azaz abroncsnyomás-ellenőrző rendszer. Szervizünk kollégái megfelelő szakképzettséggel rendelkeznek az ilyen gépjárművek szenzorainak beszerzéséhez, szereléséhez és rendelkezésünkre állnak a szükséges diagnosztizáló és programozó eszközök. Emellett szerviz- és pótalkatrészeket is biztosítunk Ügyfeleink számára.

 

Gumi- és keréktárolási szolgáltatásunk keretében gondoskodunk Ügyfeleink használaton kívüli abroncsaik tárolásáról. Raktárunkban – azok állagát megóvva – szakszerűen, 15 és 25 Celsius fok közötti, száraz és sötét, UV sugárzástól mentes helyen tároljuk. Tárolás előtt a kerekeket letisztítjuk, centírozzuk, a megfelelő nyomással ellátjuk és névre szólóan, rendszámmal jelölten elhelyezzük a raktárunkban.

 

 

muhely3Felnijavítás és forgalmazás minden autótípusra


A gépjárműtulajdonosoknak a minőségi és a biztonságos közlekedést támogató gumiabroncs mellett az autó megfejelése is fontos, ezért bemutatótermünkben óriási acél- és aluminiumfelni készlettel várjuk Ügyfeleinket, ahol értékesítő kollégáink állnak rendelkezésükre. Továbbá katalógusból igényeikhez igazodva bármilyen méretű és típusú felnit beszerzünk.


Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az alufelnik javításában legyen szó véletlen patkázás, kátyú okozta vagy karambol következtében bekövetkezett sérülésről. A sérült felni rezonanciája káros hatással van a futómű szerkezetére ezért  megváltozik a gépjármű úttartása  és kormányzása is  zavaró illetve szokatlan lehet. Az alufelni perem sérülése következtében a keréknyomás rövid idő alatt  lecsökkenhet.

 

Cégünk gyorsan és szakszerűen javítja meg a sérült alufelni hibáit. Szolgáltatásaink: aluhegesztés, egyengetés, görgőzés, festés, homokfújás, porfestés, polírozás.

 

 

 

 

felnijavitas

AJÁNLOTT MÁRKÁINK FELSŐ, KÖZÉP ÉS ALSÓ ÁRKATEGÓRIÁBAN